blog om spil

Regler for spillemaskiner online

hyggespil-online kan du lære om reglerne for spillemaskiner online. Det er simpelt, men der er nok flere regler, end du tror, og derfor bør du finde den rigtige spillemaskine for dig. 

Helt overordnet er der en række spillelinjer, hvor symbolerne suser rundt og falder på plads et efter et. Er der tre ens symboler på række, vandret, lodret eller diagonalt, vinder du.

Multiplier giver større gevinster

Når du skal finde ud af, om du vil spille på en spillemaskine eller ej, er det en god ide at se på, om det er en multipliermaskine. Er den multiplier, betyder det, at du får en højere gevinst, jo flere penge du spiller for.

I en multilinemaskine er der en række forskellige spillelinjer. Du bestemmer selv, hvor mange af linjerne du vil spille på. Du skal selvfølgelig betale et beløb per linje. 

Scattersymboler kan betyde større gevinster

I de fleste tilfælde vil et scattersymbol betyde, at du får en større gevinst. Det er dog ikke en del af reglerne for online spillemaskiner, men det er ofte sådan. 

Wildsymboler kan erstatte manglende symboler

Wildsymbolerne er lige som jokere. De kan bruges til at erstatte det symbol, du mangler. Hvis du har to ens symboler og et wildsymbol på en række, vinder du derfor stadig. 

Bonusspil giver afveksling til spillet

Nogle symboler udløser et bonusspil, og det er meget forskelligt, hvordan bonusspillet er. Som regel vil du dog blive taget væk fra spillelinjerne og spille på en anden måde. Det er med til at give dig noget afveksling i forhold til spillet.

Lav selv reglerne for autospin

Autospin betyder, at spillelinjerne automatisk drejer videre. I mange tilfælde har du mulighed for at definere, hvornår autospin skal dreje videre, og hvornår den skal stoppe op og vente på, at du gør noget. Det vil typisk være, når du har fået en gevinst eller et bonusspil.