boxershorts

Lav et system med de boxershorts!

Hvis man er i et forhold, så tænker man nok næppe over, at ens boxershorts på mærkværdig vis ender med at blive vasket, og der altid ligger nogle rene parate til en.

Man opdager endda, at der er kommet nye til i skuffen, som passer til ens form, man er i nu. Det er da mægtig rart!

Og man ved også, at der bliver rusket lidt rundt i dem, så man ikke ender med at bruge de samme igen og igen, hvorfor der er en stor udveksling og brug af de forskellige underbenklæder.

Det er en helt anden historie, når man er ungkarl i mange forskellige aldre.

Her er der sjældent en kær mor, der lige kan ordne de sager for en.

Man lugter til ens boxershorts og tænker, at de da ikke er blevet brugt så mange gange; man kan lige vende dem på vrangen, men hvor pokker kommer det indgroede bremsespor fra?

Lav for pokker et system i dit undertøj!

Det kræver faktisk ikke så meget at få styr på de boxershorts, og det er virkelig her, man skal starte, for der skal være god hygiejne i de nedre regioner.

Man skal udskifte ens boxershorts med jævne mellemrum, også selvom de ikke er gået i stykker, og man ikke kan passe dem længere.

Man bør heller ikke have dem på i mere end et døgn ad gangen.

De skal vaskes, og man bør følge de vaskeanvisninger, der kommer med dem, så man nogle gange man dele dem op efter farve sammen med andet tøj.

Heldigvis koster det ikke så meget at få nogle nye, og man kan købe dem i samme farve og få flere i samme omgang.

Det kan lyde lidt irriterende i starten, men med tiden bliver det en vanlig del af din rutine, så du kan have rene boxershorts på.