Er der noget i vejen ved at have mange rengøringsmidler?

14 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er dog begrænset, hvor mange af os der ligefrem lider af rengøringsvanvid.

Faktisk er de fleste af os nok den slags mennesker, hvor vi langt om længe får taget os sammen til at gøre rent, og så opdager vi, at vi har glemt at sætte proppen på et rengøringsmiddel, vi brugte for mange måneder siden, så det ikke kan bruges mere.

Eller også opdager man, at de gamle rengøringsmidler har ligget der så længe, at de næppe kan være brugbare længe at bruge.

Måske er man den type, som der bare har et par enkelte former for rengøringsmidler liggende, fordi man gør rent på samme måde hver gang, og man egentlig ser nogle af disse rengøringsmidler som universalmidler, selvom de egentlig ikke er det.

Konklusionen er, at det virkelig er begrænset, hvor meget vi har at gøre rent med derhjemme.

rengøringsmidler

Det er fornuftigt nok at have godt med rengøringsmidler i hjemmet 

Hvis man så nu er smart, så sørger man for at købe ind af gode rengøringsmidler, før man skal bruge dem, så man ved, at man har dem, og man husker at tjekke op på dem, om de er gode nok endnu.

Det er jo også rart at have nok af forskellige midler, så når man endelig får taget sig sammen til at gøre grundigt rent, så kan man virkelig komme til bunds i alle rengøringstjanserne med de midler, som der passer til de enkelte opgaver.

De fleste mennesker burde faktisk dedikere et skab derhjemme til rengøringsmidler, hvor man sørger for at have plads til både remedier og deciderede flydende rengøringsmidler, så man altid har et ordentligt arsenal, man kan tage af.

Og så skal man da også lige have en ekstra udgave liggende, for man ved aldrig, hvornår rengøringen tager overhånd, eller man virkelig skal bruge knofedt – og rigeligt med rengøringsmidler.

Flere Nyheder