Få den bedste ferie med det rette bådudstyr

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal sommerferien 2022 foregå til søs – måske endda på familiens helt egen båd? Så glæder I jer sikkert alle mand.

En bådferie er en fantastisk måde hvorpå hele familien kan få spændende og inspirerende oplevelser for livet. Det er fantastisk at se sit smukke land fra søsiden. I slipper for stressede lufthavne, overbookede afgange og kedelige hoteller.

I modsætning til en campingferie kan i helt selv bestemme tempoet, og undgår samtidig motorvejskøer og mange timer i en indelukket bil. I bestemmer selv om I ønsker at lægge til i en af de mange marinaer eller hyggelige små havnebyer langs Danmarks kyst, eller om I vil kaste anker ud for en af de lækre badestrande hvor I kan slumre ind til bølgernes klukken mod skroget og starte dagen med en morgen dukkert.

bådudstyr

Ungerne elsker det frie liv og den friske luft på søen. Og de danske farvande er sikre nok til at i kan færdes uden de store farer, såfremt båden er klargjort på forsvarlig vis.

Gør båden sejlklar med billigt bådudstyr

Har du i lighed med mange andre danske båd ejere valgt at landsætte skuden for vinteren giver det mening at benytte denne unikke mulighed for klargøring af båden fra yderst til inderst. Du kan blandt andet gennemgå skroget minutiøst for at identificere slitage eller skader, og sørge for at alle mindre revner tætnes.

Samtidig kan du med stor fordel skrabe diverse skaller, rurer og snegle af skroget samt fjerne eventuel alge vækst på bådens bund. Dette vil udmønte sig positivt i din brændstof økonomi da disse snyltere hæmmer bådens fremdrift. Og så opnår du samtidig bedre manøvredygtighed og øget hastighed.

Find det bedste bådudstyr online

Du Kan finde bådudstyr og materialer til klargøring af båd hos Marinelageret i Sønderborg til rimelige priser. Klik ind på marinelageret.dk og se det store udvalg.

Flere Nyheder