Fuldend din indretning med de rette loftlamper

Loftlamper behøver ikke være kedelige, klodsede eller gammeldags. Moderne loftlamper er fulgt med tiden, og imødekommer alle tidens høje krav til indretningsmæssige standarder. Du kan, med andre ord, finde en loftlampe, som passer præcis til din indretning. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, har højt eller lavt til loftet, eller om du har indrettet dig med små, hyggelige rum eller store, regulære stuer, findes der en eller lere loftlamper derude, som vil gå fint i spænd med dit øvrige interiør.

Ikoniske loftlamper fra kendte designere

Den mest kendte danske designer inden for lyskunst må være PH, som både har givet os Koglen og den klassiske PH pendel, som prydede – og stadig pryder – mange danske hjem og arbejdspladser gennem de seneste fem årtier. Men PH er ikke den eneste, som har skabt loftlamper, som er værdige til at blive klassikere. Med de nye lysteknologier som for eksempel LED og nyere og mere raffinerede materialer til rådighed, har de yngre designere i dag meget friere spil til at kreere smukke og veldesignede loftlamper, som kan passe ind i ethvert decor. Blandt disse fabrikanter kan for eksempel nævnes italienske Flos, som efterhånden har etableret sig på markedet med sine minimalistiske og strømlinede designerlamper, Northern Lighting, som er et yngre, norsk design team med visioner, eller det eksklusive italienske brand Foscarini.

Find din nye loftlamper blandt designerlamper hos andlight.dk

Den danske webshop andlight.dk er ikke blot en butik, der sælger lamper. Hos andlight.dk kan du blive klogere på indretning, og på, hvorledes du vælger den rette belysning til dit hjem. Du finder i den online shop et stort udvalg af eksklusive lamper – herunder loftlamper – til aldeles rimelige priser. Og så får du adgang til langt flere modeller, typer og designs, end du ville få i en fysisk lampebutik. Se hele udvalget af loftlamper på andlight.dk