græskant

Få smukke og velplejede bede med græskanter

Få smukke og velplejede bede med græskanter

Er du træt af, at din have bliver invaderet af græs alle vegne? Det vokser op i bedene fyldt med blomster, krydderurter og grøntsager, og selvom du fjerner det gang på gang, så kommer det altid igen. Det er en evig kamp, da græsset er genstridig, men du vil naturligvis også gerne have, at dine bede ser flotte og velplejede ud.

Men hvad skal man gøre? Heldigvis findes der en nem og effektiv løsning, der gør, at du kan slippe for græs i dine bede én gang for alle samtidig med, at dine bede kommer til at se endnu flottere og velplejede ud end før. 

Hold græsset væk med græskanter 

Det er her, at græskanter kommer ind i billedet. Græskanter er nemlig perfekte til at holde skud fra græs væk fra steder, hvor du ikke ønsker græs f.eks. bede eller andre steder, der skal afgrænses.

Grunden til at græskanter er så effektive skyldes, at de går dybt nok ned til, at græsrødderne ikke kan skyde op igen. Du slipper derfor for nye skud af græs én gang for alle. Udover at du slipper for græsset, så får du også en rigtig flot kant mellem græs og bed, når du sætter en græskant op. Selvom det hedder en græskant, så er de dog også perfekte til at afgrænse mellem jord og grus.

Gå på opdagelse hos Lyngeshop

Hvis du klikker ind på Lyngeshop.dk, så kan du finde et udvalg af græskanter, så du endelig kan komme problemet til livs og få de flotte kanter, som du drømmer om.

Udvalget byder på forskellige slags af græskanter. Der er både kanter i varmgalvaniseret stål, rusten stål og corten stål. Du kan også få det i kraftig PE plast, eller du kan få en jern ring til bedafgrænsning omkring træer eller spejlbassiner. Der er derfor noget til ethvert behov hos Lyngeshop.