Gulvafhøvling

Fjern fernis og udlign niveauforskelle med en gulvafhøvling

Har dit trægulv lidt stor skade, for eksempel ved fugt i træværket som følge af en vandskade – eller er gulvet dækket af et tykt lag tung og mørk fernis? Så kan du ikke nøjes med en almindelig gulvafslibning. Her skal der krassere midler på banen i form af en grundig gulvafhøvling.

Kan jeg selv foretage en gulvafhøvling?

Afhøvling af gulve er en opgave som du skal overlade til de professionelle. Der er simpelt hen alt for stor en risiko for at du forårsager ubodelig skade på dit trægulv hvis du selv forsøger dig med en gulvafhøvling.

Hvor en gulvafslibning til nøds kan udføres af amatører, idet en sådan foregår med sandpapir – og således er temmelig skånsom – vil du med en gulvafhøvling kunne komme rigtig galt af sted. En maskine til afhøvling af gulve er nemlig nærmest en slags skrælle maskine, som ved hjælp af skarpe knive, monteret på en valse, fjerner op til en halv centimeter af træværket ad gangen.

Du vil således kunne ødelægge dit gulv i en grad så det på ingen måde står til at redde hvis du kommer til at udføre din gulvafhøvling på fejlagtig vis. Og derfor bør du til hver en tid kontakte en dygtig og erfaren gulvmand hvis dit gulv trænger til en gulvafhøvling.

Hvem kan hjælpe med afhøvling af gulve?

Er du bosiddende i København eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakte til DBF Gulvservice når du står og skal bruge en kompetent gulvmand til afhøvling af gulve. DBF Gulvservice har mange års erfaring inden for gulv branchen og kan hjælpe med alt hvad der vedrører behandling af trægulve.

Når du vælger DBF Gulvservice til at varetage din gulvafhøvling og efterfølgende gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv er du garanteret det optimale resultat. Læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/