gulvafslibning

Hvordan ender du ved den rette gulvmand?

Lige når det kommer til diverse gulvarbejde, så er der mange forskellige firmaer at finde i branchen. Det betyder også, at du bevæger dig ud i lidt af en jungle, som gør det svært at vide, hvordan du ender ved den rette. Det får du heldigvis også bud på her. For læser du denne artikel færdig kan du stå endnu bedre stillet, da du får serveret et par forskellige ting, du kan holde øje med.

Gør dette og end ved den rette gulvmand

Giv forskellige gulvmænd et kald

Det kan stærkt anbefales, at du giver lidt forskellige gulvmænd et kald. Det giver dig hurtigt en finger på pulsen ift. deres serviceniveau, deres tilgang til dig som kunde, og så kan du selvfølgelig få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Find en gulvmand der har styr på sit fag

Det er langt fra ligegyldigt, hvilken behandling dit gulv får – det er både tilfældet når det kommer til valget mellem en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, og så den efterfølgende efterbehandling, som gulvet skal have. Der skal nemlig både tages højde for, hvilke slitage du har ved dig, hvor meget af trægulvet der er tilbage i tykkelsen, og hvordan trægulvet bedst skal efterbehandles til sidst, så gulvet får den beskyttelse og det udseende du ønsker. En gulvmand kan dog kun komme frem til disse ting, hvis vedkommende er dygtig til sit fag og god til at rådgive ud fra de ønsker og behov, du måtte have.

Læs forskellige kundeanmeldelser igennem

Når du læser forskellige kundeanmeldelser igennem, så kan du ofte hurtigt fornemme, om der er med et firma at gøre, som værner om deres håndværk og ikke mindst din kundeoplevelse. Derfor kan du også dykke ned i ratings på ratingsider eller på firmaets egne sociale medier, hvor disse ofte er at finde.

Trænger dit gulv til nyt liv? Gulvafslibning og afhøvlning, udført til perfektion

Gulvafslibning – Naturligt smukke resultater, hver gang 

Trægulve kan give et smukt, elegant og velkommende udseende i ethvert hjem. Disse rå materialer fra naturen er tilmed stærke, holdbare og bæredygtige, men i takt med at årene går, har de brug for pleje og fornyelse. Vi specialiserer os i at behandle dine gulve og genskabe deres originale udseende og vi arbejder i alle dele af Danmark.

Man kan i princippet godt forsøge sig med at udføre en gulvafslibning eller afhøvlning selv, men uden den korrekte, tekniske viden og maskineri, vil dette unægteligt blive et kæmpe projekt, med et tvivlsomt udfald. Vi vil gerne være dit foretrukne gulvfirma og derfor ønsker vi at gøre processen nem og ligetil for dig. Derfor udfører vi ikke kun dit gulvarbejde, men tilbyder også afslibning af trapper, bordplader og træterrasser. På den måde synkroniserer vi alt interiør i dit hjem, i én simpel proces. Dette sparer dig både tid og penge, ved at få ét samlet tilbud, på den komplette renovation. Den samtidige gennemgang af alt dit interiør, skaber ligevægt og balance i hjemmet og så du kan føle dig hjemme. 

Her en en oversigt over det services vi kan tilbyde, til at forvandle dine gulve:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvilken behandling du ønsker til dit gulv, står vores erfarne og kompetente medarbejdere klar, til at levere det ønskede resultat. Vores mål  er din tilfredshed og vi forlader aldrig en opgave, før dette mål er nået. Derfor vil vi gerne præsentere dig vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før at du har haft muligheden for at tilse og godkende det færdige arbejde. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud og at få mere viden omkring tidsrammer og pris, på renovationen af dit hjem? Så kan du med fordel se mere på vores hjemmeside, hvor du også vil finde anmeldelser fra tilfredse kunder, landet over: https://gulvkanonen.dk/