nanna ditzel

Hanging Egg Chair fra Sika-Design

I 1957 blev den kendte – og ikke mindst anerkendte – æggeformede kurvestol designet af det stærke design makker,- og ægtepar, Nanna og Jørgen Ditzel. Kurvestolen har vakt stor jubel hos kendere og kritikere over hele verden, og form og design udråbt eviggyldigt.
Kurvestolen er fremstillet af Sika-Design, der er Skandinaviens ældste producent af møbler udformet i det bæredygtige materiale rattan, og hos fabrikanten sættes kvalitet og komfort i højsædet.
 
Rattan var særligt populært i 1960’erne, hvor designere, håndværksmestre, snedkere og arkitekter gjorde flittigt brug af det hårdføre og krævende materiale, når de skulle udarbejde skulpturelle møbler.
I en lang periode blev materialet imidlertid gemt væk til fordel for andre, men nu til dags hvor der er skarpt fokus på klimakrisen og miljøvenlig adfærd honoreres, er har det bæredygtige materiale igen vundet indpas. Rattan er bionedbrydeligt, og møbler udformet heri er særdeles holdbare. Materialet er særligt robust og modstandsdygtigt, hvorfor man også ser mange udendørsmøbler i rattan.
Det har en behagelig overflade, og vil føles køligt om sommeren og varmt om vinteren. Rattan er desuden allergivenligt.
 
Da rattan er et naturprodukt, vil der altid være små variationer. Det betyder, at hvert eneste møbel er unikt, hvilket mange synes er særligt charmerende. Femstillingen er særegen og kræver fingersnilde og teknik, og disse møbler er aldeles usammenlignelige med samlebåndsprodukter fra en maskinfabrik.
 
Lige nu kan du på Designklassikershoppen få Hanging Egg Chair fra Sika-Design til kun 7996,00 DKK – du sparer altså 1999 DKK – find den her: https://designklassikershop.dk/shop/nanna-ditzel-4s1.html 
 
Alternativt kan du betale med Viabill og dele beløbet op, så du afdrager månedligt. Uagtet betalingspræference er det nemt, hurtigt og sikkert.
Hanging Egg Chair kan også fås i sort, hvis ønskes. Kæde samt siddepude til stolen skal købes separat – også her er der lige nu penge at spare.
Føl dig altid velkommen til at kontakte Designklassikershoppen, hvis du har spørgsmål.