powerapps

Skab dine egne apps med PowerApps

Skab dine egne apps med PowerApps

Drømmer du om selv at kunne udvikle apps, som svarer nøjagtig til dine specifikationer, og som kan give eksempelvis dine ansatte hurtig adgang til data i din organisation? Så skulle du tage et kig på Microsoft PowerApps.

Hvad kan jeg bruge Microsoft PowerApps til?

Microsoft PowerApps er et særdeles nyttigt værktøj, hvis du ønsker at bygge smarte apps i din virksomhed. Når du først har lært at bruge Microsoft PowerApps, behøver du faktisk ikke en udvikler eller en programmør til dette formål.

Du kan nemlig selv udvikle apps med Microsoft PowerApps uden at være nogen af delene. Alt, hvad du behøver er et basalt kendskab til opbygning af eksempelvis Microsoft PowerPoint præsentationer, og til at bygge makroer i Microsoft Excel. Så er du faktisk godt på vej til at kunne bygge dine egne apps med Microsoft PowerPoint.

Det brugervenlige og let tilgængelige program er nemlig forsynet med et bruger interface, som gør det lige så let at bruge som eksempelvis Microsoft PowerPoint. Og så integrerer Microsoft PowerApps ganske problemfrit med applikationer i Microsoft Office 365 pakken, for eksempel Microsoft Excel, samt med Microsoft SharePoint og relationelle SQL databaser.

Dette betyder, at du via din hjemmeudviklede app kan få adgang til data fra disse kilder og præsentere dem i app’en som du har lyst til. Du kan endvidere selv opsætte bruger niveauer og adgange i dine Microsoft PowerApps således at du kan bestemme hvem der har adgang til hvad gennem din app. Og så har du ydermere mulighed for selv at style din app, så den fremstår pæn og elegant på tværs af alle enheder og platforme.

Hvor kan jeg lære mere om Microsoft PowerApps?

Hvis du ønsker at blive klogere på anvendelsen af Microsoft PowerApps, kan du med fordel tilmelde dig et Microsoft PowerApps kursus – læs mere på 4d.dk