robot plæneklipper

Robotplæneklippernes fordele og ulemper

Forstil dig, at det er sommer, solen skinner og det du egentlig har allermest lyst til, er at sætte dig tilbage på terrassen og nyde den. I stedet venter der et par timers hårdt arbejde med at slå græsset. Det kan du slippe for ved at investere i en robot plæneklipper.

Her klipper robot plæneklipperen i stedet din græsplæne og du kan sidde på terrassen og nyde, at du ikke alene har en flot græsplæne, men også den sjældne danske sol. 

Inden du investere i en robot plæneklipper, er det vigtigt at du lærer maskinen at kende. Både så du ikke får en plæneklipper, der er for lille eller du har købt en for dyr og stor maskine, i forhold til hvor stor din græsplæne er.

De mange fordele ved en robotplæneklipper

Udover den åbentlyse at du selv slipper for at bruge tid og kræfter på din græsplæne, vil du få en græsplæne der stortrives. For ikke alene vil mosset og kløver uddø, da de absolut ikke trives ved den hyppige klipning. De bittesmå stykker græs som er så små, at de ikke kan samles op vil ende i græsset og fungere som gødning.

Samtidig er din robot plæneklipper er lydløs, så den vil hverken genere dig eller dine naboer, når den kører rundt i haven. Du kan også indstille den, så den klipper din græsplæne, når du ikke er hjemme. Du behøver ikke være nervøs for at den bliver stjålet, da det kræver en kode for at robot plæneklipperen starter. 

De få ulemper ved en robotplæneklipper

En robot plæneklipper er relativ dyr, set i forhold til en traditionel plæneklipper men til gengæld slipper du for mange timers arbejde. Det kræver også, at du får sat kanter ned, før du kan sætte robot plæneklipperen til at slå din græsplæne.