Spillemaskiner

Brug lidt tid på at vælge spillemaskine, da der er forskel på, hvor høj tilbagebetalingsprocenten (også kaldet RTP) er. 

Blackjack

Da det i Blackjack gælder om at ramme 21 eller derunder, skal du altid hitte (bede om flere kort) ved en blød 17, som er et es og flere kort, der giver seks eller derunder. Med en hånd uden et es, der giver 17 eller derover, bør du ikke bede om flere kort. Hånden kan også splittes, men kun ved to ottere, niere eller esser og ikke ved to femmere, tiere eller billedkort. 

Bluff i poker

Hvis du får dårlige kort i poker, kan du bluffe og spille, som om du har gode kort. Dermed kan du f.eks. få de andre spillere til at folde deres kort, og du vinder, uden at nogen ved, du havde en dårlig hånd. Det er svært at bluffe og kræver øvelse, da de andre spillere ikke må kunne se din nervøsitet eller aflæse, at du bluffer. Derfor kan der også være stor forskel på at spille med fremmede, og nogen du kender.

Baccarat – spil på banken eller spilleren

I Baccarat er der størst sandsynlighed for, at banken vinder, og derfor bør du spille på banken. Du kan også spille på spilleren, men chancen for at tabe er større. Hvis du spiller på uafgjort, har du kun under 10% chance for at vinde, da det kun bliver uafgjort i under hvert 10. spil, så det er en dårlig strategi.