tandlæge

Lad din tandlæge vedligeholde dit smil

Lad din tandlæge vedligeholde dit smil

Vi ved det alle sammen godt: Det er vigtigt at passe sine tandlæge besøg. Mindst én gang om året – og faktisk allerhelst to – er det på tide at sætte sig til rette i tandlæge stolen og lade tandlægen eller tandplejeren gøre sit arbejde. Det er blot de færreste af os, som opretholder denne møde frekvens. Langt de fleste udskyder desværre tandlæge besøget indtil tandpinen sætter ind. Og da er det faktisk som oftest allerede for sent at gøre andet en at foretage damage control.

Når først det begynder at dunke i tænder og i gummer, og tandkødet begynder at bløde, er skaden nemlig allerede sket, og man har udviklet tandrods eller rodspids betændelse, en tandbyld, eller måske endda parodontose. Og så kigger man på en længere varende, smertefuld og dyr behandling, som måske endda kan resultere i at man mister en eller flere af tænderne i det blivende tandsæt.

Undgå tandproblemer og lidelser i munden – pas dine halvårlige tandlæge besøg

Dette kan så nemt undgås, hvis du blot sørger for at opretholde en vis rutine i forhold til dine tandlæge besøg. Det behøver ikke at tage særligt lang tid at få renset og efterset tænder og tandkød. Det koster heller ikke spidsen af en jetjager. Langt de fleste tandlæger arbejder med faste, lave priser på standard behandlinger så som almindelig tandrens og tandeftersyn. Den offentlige sygesikring dækker en del heraf – og er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du opnå yderligere tilskud. Et tandlæge besøg koster således mindre end en tur til frisøren!

Få den bedste service hos din lokale tandlæge i Århus

Er du på udkig efter en tandlæge klinik i Smilets By, hvor service niveauet er i top lige som klinikkens udstyr og personalets kompetence niveau. Kan du med fordel bestille tid online på http://stjerneklinik.dk/