Vælg den rigtige madkasse

13 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Alle kender den halvkedelige madpakke med en lunken leverpostejmad eller en ildelukkende ostemad og i dag, hvor vi er vant til at være endnu længere hjemmefra, er det vigtigt at have en madpakke med, som kan holde sig lækker og appetitvækkende hele dagen. I dag er det muligt at få madkasser til børn eller til dig selv, der kan holde maden lækker hele dagen.

Det er muligt at få madkasser med indbygget rum, som gør det nemmere at have flere typer mad med. Der er plads til rugbrødsmadderne eller en sandwich, men også til frugt og grønt og en eftermiddagssnack. 

image

Et lækkert og sundt måltid

Hvis man gerne vil have mad nok med til en hel dag, som er sund og lækker og det gælder både som barn eller som voksen gælder det ikke alene om at planlægge, men også at have mad nok med der kan holde sig frisk. Nutidens madkasser er ofte lavet, så der er plads til flere forskellige typer af mad og mindst lige så vigtigt at de forskellige rum ikke blandes også selvom noget af maden f.eks. er incl. en sovs eller saft. F.eks. fra udskåret frugt.

Der findes idag et stort udvalg af madkasser. Det gælder fra farvestrålende madkasser som primært appeler til børn til nogle der nok er mere passende til voksnes smag. Det er muligt at finde madkasser som er lavet af genbrugsplast. Nogle madkasser er designet, så de lige kan sættes ind i en microovn med f.eks. gårsdagens rester til små rum, så der er plads til lidt grønt, lidt frugt, lidt ost eller hvad der måske kan friste og mætte dit barn i løbet af en lang dag uden at det bliver klemt eller begynder at se kedeligt ud. De fleste har nok set hvor kedelig en banan kan blive efter en lang dag i en taske.

Flere Nyheder